Obavijest

Tokom četvrtog mjeseca 2023., održan je projekt "Žabac Frosch i Eko BiH mreža zajedno za bolju i čišću životnu sredinu" pri kojem je određeni postotak od ostvarene prodaje robne marke Frosch trebao biti usmjeren na neke od ekoloških projekata unutar EKO BiH mreže.

U komunikaciji između djelatnika Ovnaka i jedne od organizacija, koja je članica EKO BiH mreže, dogodio se nesporazum, pri čemu je poduzeće Ovnak započelo s projektom jer je kroz komunikaciju shvatilo da ima suglasnost EKO BiH mreže za sudjelovanje u projektu i dozvolu za objavu projekta u suradnji s EKO BiH mrežom, organizaciji kojoj su sredstva trebala biti usmjerena.

Naknadno je utvrđen nesporazum u komunikaciji te EKO BiH mreža nije sudjelovala u ovoj javnoj kampanji. Prikupljena sredstva nisu uplaćena EKO BiH mreži niti je EKO BiH mreža na bilo koji način podržala kampanju.

Po prijedlogu EKO BiH mreže, sredstva iz kampanje će biti usmjerena na drugi projekt o kojem će javnost biti naknadno obaviještena.

Žao nam je zbog nesporazuma. Cilj nam je bio i uvijek će biti podržavanje projekata koji povećavaju ekološku svijest u našoj nam Bosni i Hercegovini, očuvanje okolišta i naše životne sredine.

PODJELI:
  • OVNAK d.o.o.
    Poslovni centar PC-96/2
    72250 Vitez, BiH

  • +387 30 717 106 +387 30 717 107
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Top