Svečanost otvorenja nove poslovne zgrade poduzeća Ovnak/cm

Početkom 90.-tih godina, Vitez postaje jedno od najznačajnih gospodarskih središta u BiH, a poduzeće Ovnak, koje je osnovano 1991. godine, uklapa se u to okruženje te vlastitim radom i zalaganjem doprinosi razvoju svoje općine. Dobra poslovna politika Ovnaka čini da on raste paralelno s rastom cjelokupnog gospodarstva BiH, uz sve uspone i padove, te polako postaje ono što jeste danas – jedan od uspješnijih gospodarskih subjekata u regiji pa i šire.

Zasigurno, jedan od najupečatljivijih gospodarskih događaja u ovoj godini, bila je svečanost otvorenja nove poslovne zgrade poduzeća Ovnak/cm koje je održano u petak, 4.11. 2016. godine. Trebalo je nešto više od godine dana da se realizira plan izgradnje, uređenja i preseljenja u novu poslovnu zgradu koja se prostire na parceli od 15000 m2. Uz 2000 m2 uredskog prostora, poduzeća Ovnak i cm raspolažu i sa 5000 m2 skladišnog prostora, koji je važan za kvalitetno poslovanje.

IMG 3959

Svečanost je uveličao veliki broj zvanica:poslovnih partnera, političkih predstavnika, prijatelja te uposlenika navedenih poduzeća.

Novoizgrađene prostorije uz prigodnu molitvu blagoslovio je gučogorski gvardijan, fra Drago Pranješ a vrpcu je presjekao predsjednik FBiH Marinko Čavara.

IMG 3973

Za dugogodišnju uspješnu suradnju, poduzećima Krka, Erdal i Afrodita dodijeljene su posebne zahvalnice, a pet istaknutih djelatnika ovih tvrtki dobilo je prigodne nagrade.

PODJELI:
  • OVNAK d.o.o.
    Poslovni centar PC-96/2
    72250 Vitez, BiH

  • +387 30 717 106 +387 30 717 107
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Top